Osmaniye Yangin / Xmcs Biszhq7 M : Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı.

Osmaniye Yangin / Xmcs Biszhq7 M : Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı.. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı.

Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini. 2 köyde de yangın çıktı.

Ykydaqmzf1nqtm
Ykydaqmzf1nqtm from foto.sondakika.com
Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor.

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye son dakika haberleri :

Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini.

L96czotmcgjnxm
L96czotmcgjnxm from i12.haber7.net
Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini. Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Hatay'daki yangın kontrol altına alındı! Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı.

2 köyde de yangın çıktı. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Hatay'daki yangın kontrol altına alındı! Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Osmaniye'deki bir tekstil mağazasında yangın çıktı. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı.

Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı.

Gg1ss2f Tncy8m
Gg1ss2f Tncy8m from www.konhaber.com
Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Hatay'daki yangın kontrol altına alındı!

Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor.

Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Osmaniye'de kadirli ilçesinin ardından merkeze bağlı köylerden dereobası ve karacalar sınırı arasındaki ormanlık alanda da saat 17.00 sıralarında yangın başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın.

Osmaniye'de de orman yangını çıktı; osmaniye. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki.

Posting Komentar

0 Komentar